Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici Privatnosti.

Novo poglavlje dobrih, starih ukusa

Planinu će pomeriti samo onaj koji je u početku pomerao kamenčiće.
– Kineska poslovica

Bez promene nema ni rasta. Mali i veliki koraci stavljaju pred nas izazove, ali sve to znači nadogradnju na stečeno iskustvo, a nipošto zaboravljanje svega što je bilo pre.

Tradicija je nešto na šta se oslanjamo u pripremi naših proizvoda, zadržavajući najbolje iz prirode i od naših predaka, ali ipak, mi želimo da gledamo u budućnost i pratimo ritam modernog doba. Na tom skladu tradicije i modernosti gradimo dalje naš brend. I baš kao što rukom biramo voće i povrće za naše recepte, poželeli smo da rukom budu oslikane i naše teglice. Zato smo u saradnji sa studiom Bussines Genome osmislili nove etikete koje su ručno oslikane akvarelom i čije žive boje dočaravaju sklad sa prirodom koji negujemo oduvek. Nove etikete na dobro poznatim teglicama, sa još poznatijim ukusom unutar njih, predstaviće se kupcima u 14 zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, Holandiji, Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Australiji, Americi, Kanadi i Rusiji.

Naši proizvodi su to i te kako zaslužili. Novina je i da su svi Bakina Tajna proizvodi dobili oznaku vegan friendly, čime smo se približili dodatno kupcima koji neguju takav način života, a naš ajvar sada je potpuno bez aditiva, na šta smo posebno ponosni. Ljuti ajvar je dodatno unapređen, i obećava sevanje varnica na prvi zalogaj. Očekuju nas i potpuno novi proizvodi u ponudi, tako da sezonu zimnice dočekujemo spremno, u novom ruhu i sa dobrom energijom. Naravno, moderna revolucija se ne može zamisliti bez društvenih mreža, pa se pripremamo da se, pored novog veb-sajta, predstavimo i publici na mrežama. Radujemo se što ćemo zajedno pronalaziti inspiraciju „skrolujući” recepte na putu od posla do kuće, i verujemo da ideja za zdrav i brz obrok sigurno neće nedostajati.