Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici Privatnosti.

Džem od jagode - nova hrana za dušu

Svaka tegla Bakine Tajne je otvorena da ispuni život. Nadamo se da je nova tegla u našoj paleti hrane za dušu – Bakina Tajna Džem od jagoda – već stigla do vaših domova i srca. I da ste je, čim pre, otvorili.

Ne samo zbog savršeno balansiranog ukusa jagode sa blagim citrusnim notama, niti zbog svima poznatog kvaliteta koji dolazi iz sačuvane tradicije, već zbog MIRISA! Da,dobro ste čuli. Ako o nečemo moramo da razgovaramo kada je ovaj džem u pitanju, onda je to miris jagoda. Zavodljiv i evocirajući, on je prvi utisak koji dobijemo nakon otvaranja ikonične tegle. On je obećanje i brenda i proizvoda da je pred vama nešto što podrazumeva osmeh i radovanje koji potiču iz najlepšeg detinjstva. Miris bašte pored bakine kuće, miris njene kuhinje u pozno leto i miris prostora u kome je svet još uvek toliko veliki da smo oduševljeni svakim njegovim ćoškom.

Kada napišete Bakina Tajna Džem od jagode, to zvuči sjajno, kada vidite teglu Bakinog Džema od jagode, to izgleda neodoljivo, ali kada zaista osetite miris tog džema,slede slatki trenuci iščekivanja prvog zalogaja iz kašičice. Eksplozija ukusa, emocija i sećanja vas nakon toga podseti zašto je ovo stvarno hrana za dušu.

Ostaje vam da priznate sebi da ste upravo stekli novi gastronomski ritual, u kome ćete uživati još dugo godina. Na sve načine, u svim oblicima, slanim i slatkim kombinacijama... I uvek ćete znati da će vašem nepcu i vašoj duši biti čarobno. Kao kada ste bili dete.