Za pravilno delovanje naše strani in nenehno izboljševanje naših storitev uporabljamo piškotke: potrebne, analitične in marketinške. S klikom na "Prilagodi nastavitve" lahko nastavite njihove omejitve. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.

Kombinacija tradicije in sodobnosti

Vsak kozarec napolnimo z modrostjo in znanjem svojih babic ter ščepcem sodobnega časa. Skrbimo za tradicijo, hkrati pa zremo v prihodnost, zaradi česar pripravljamo le popolnoma naravno hrano za zdravo in dolgo življenje.

Water-colour landscape, house in hills
Water-colour landscape, small bushes
Water-colour landscape, hills in distance
Raspberry
Whole garlic
Tomato
Plum
Paprika

Kraj, kjer raste
popolnost okusov

Naše paprike in naše sadje domujejo v neokrnjeni naravi. V kraju, kjer dihamo s polnimi pljuči in kjer na pobočjih raste bogastvo okusov iz naših kozarcev. Darežljiva polja in nepregledne vrste sadovnjakov dajejo sadeže, ki po zaslugi marljivih rok ljudi iz lokalne skupnosti, ki poznajo skrivnost pravega ravnovesja med tradicijo in sodobnim načinom življenja, ohranjajo poletno razkošje čez vse leto.

Skrivnost je v pripravi

Recepti, ki jih uporabljamo, so stari več stoletij ter se jih ljubosumno držimo, pripravo pa nenehno izboljšujemo in prilagajamo sodobnemu času.

1
Ročno izbrano
sadje in zelenjava
2
Počasna, tradicionalna priprava
3
Zapakirano za uživanje
ob vsaki priložnosti
Blueberry fruit
Apricot half
Hot pepper
Eggplant
Fig

Veganski izdelki

Tako sladki kot tudi slani izdelki Bakina Tajna so popolnoma veganski.Vsi, ki so privrženci takega načina zdrave prehrane, bodo v naših izdelkih uživali ter z njimi povečali raven vitaminov, mineralov in prehranskih vlaknin.

Brez glutena

V naših kozarcih ni prostora za gluten, kar prinaša številne prednosti:lažjo prebavo, manj kroničnih vnetij, več energije in dobro zdravje. Vse to pa z okusom, prepolnim uživanja.

Popolnoma naravno

Naši izdelki so uspeli ohraniti duh časa; ko je bila hrana popolnoma naravna, ko so ljudje imeli dovolj časa za uživanje v sadovih svojega dela, se zdravo prehranjevali indolgo živeli.

Young couple enjoying a plum jam

Lahko in zdravo

Svoje recepte pripravljamo za vrhunsko uživanje, hkrati pa enako skrbimo tudi za zdravje. Naš ajvar je nizkokaloričen namaz, ki je po zaslugi skrbnega načina priprave poln hranilnih sestavin. Tradicionalno pripravljeni džemi vsebujejo od 60 do 80 odstotkov sadja, pasteriziranega tako, da ohrani najboljše lastnosti.

Dad and daughter enjoying a meal.