Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici Privatnosti.

Blagi ajvar

Zalogaj s podrijetlom

Najautentičniji namaz s naših prostora. Pripremljen od slasne crvene paprike, soli, ulja i octa. Začinjen ljubavlju prema prirodi i tradiciji. Specijalitet s dušom

Sastojci

Pečena crvena paprika (94%)
Suncokretovo ulje
Sol
Alkoholni ocat

Nutritivne vrednosti

Energija
491 kJ / 119 kcal
Masti
8,5 g
Od toga zasićene
1,0 g
Ugljikohidrati
7,1 g
od toga šećeri
5,8g
Vlakna
3,6g
Bjelančevine
1,6g
Sol
1,7g
Po obroku od 100g

Dostupno u pakovanjima od

300g

Tajna savršenog piknika

Zamislite izlet tijekom lijepog dana. Sunčano vrijeme, dobra hrana, zabava na otvorenom s obitelji – ima li što bolje od toga? Otkrit ćemo vam nepobjedivi recept za savršen ugođaj – ajvar Bakina Tajna će baš svemu iz vaše košare za piknik dati novu dimenziju.

Spoj koji obećava

Uvijek ta dilema što pripremiti za ljude koje volite, a da bude brzo i lako. Ljubav je dijeljenje, zato ćemo vam rado otkriti tajnu savršene večeri udvoje – otvorite teglicu ajvara, premažite njime bruskete, dodajte komade dimljenog lososa, s tim poslužite omiljeno vino. Tko se ne bi zaljubio u tu kombinaciju?